Ayatul Kursi..


ٱللَّهُ لَآ إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ ٱلۡحَىُّ ٱلۡقَيُّومُ‌ۚ لَا تَأۡخُذُهُ ۥ سِنَةٌ۬ وَلَا نَوۡمٌ۬‌ۚ لَّهُ ۥ مَا فِى ٱلسَّمَـٰوَٲتِ وَمَا فِى ٱلۡأَرۡضِ‌ۗ مَن ذَا ٱلَّذِى يَشۡفَعُ عِندَهُ ۥۤ إِلَّا بِإِذۡنِهِۦ‌ۚ يَعۡلَمُ مَا بَيۡنَ أَيۡدِيهِمۡ وَمَا خَلۡفَهُمۡ‌ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَىۡءٍ۬ مِّنۡ عِلۡمِهِۦۤ إِلَّا بِمَا شَآءَ‌ۚ وَسِعَ كُرۡسِيُّهُ ٱلسَّمَـوَٲتِ وَٱلۡأَرۡضَ‌ۖ وَلَا يَـُٔودُهُ ۥ حِفۡظُهُمَا‌ۚ وَهُوَ ٱلۡعَلِىُّ ٱلۡعَظِيمُ

Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. Yang Mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dialah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) - al-Baqarah: Ayat 255

Search This Blog

Loading...

Tuesday, August 18, 2009

FC PAD HERBA AVAIL...

Assalamualaikum...


FC PAD HERBA AVAIL...

Kali ni aku nak kongsi apa yang aku gunakan sejak 6 bulan
yang lalu. Dan hasilnya amatlah memuaskan (malu wehh...). Apa salahnya kongsi cerita/info jika ianya memberi impak yang berkesan. Betul tak..??? Muahahaha...





KEISTIMEWAAN PRODUK

~> Tuala wanita berfungsi dengan hak berpatent 20 tahun.
~> Tidak mengandungi floresen, selamat digunakan.
~> 100% liputan kapas.
~> Berkualiti tinggi dan tidak mudah tembus.
~> Sungguh selesa dan menghindari kesensitifan kulit.



night used...sgt selesa dgn 30cm panjang. 1 pek berisi 10 keping berharga rm12.

KANDUNGAN PRODUK

Mengandungi herba terpilih. Antaranya:
~> Mia Fang Stone: Membantu untuk membunuh dan mencegah bakteria.
~> Peppermint: Baik untuk penghidap buasir dan membantu mengurangkan rasa gatal.
~> Ming Fan: Sebagai pembersih darah beku dalam rahim dan membunuh kuman pada faraj.
~> Bin Pian: Bertindak sebagai anti-septik.
~> Chinese Cypress Oil: Menahan sakit pinggang dan sakit saraf.


KEBAIKAN PRODUK

Kesihatan kebanyakan wanita menjadi bertambah baik setelah mereka mengguna kan tuala wanita herba semulajadi ini. Antaranya:

~> Senggugut (sebelum, semasa dan selepas haid)
~> Keputihan
~> Kekuningan
~> Membuang angin
~> Mengimbangi sistem haid
~> Kegatalan
~> Sakit sendi2 semasa haid
~> Jangkitan faraj akibat kuman
~> Jangkitan pundi kencing akibat kuman
~> Mengelak dan mengurangkan bau
~> Mencegah buasir
~> Membasmi kuman
~> Jangkitan usus besar dan bahagian bawah usus
~> Membuang gumpalan darah dalam uterus
~> Sukar untuk mengandung
~> dan lain-lain masalah dalaman kebanyakan wanita



day used...kegunaan waktu siang...sgt selesa dengan harga rm11 untuk 10 keping.


KEGUNAAN LAIN

PANTYLINER merupakan pad serbaguna. Anda boleh menggunakannya untuk tujuan2 berikut:
~> Sakit kepala/migrain (ditampal pada dahi/leher)
~> Sakit lutut (tampal pada bandage dan kemudian balutlah lutut yang sakit tu)
~> Kembung perut (ditampal pada pusat)
~> Sukar tidur (tampal pada kelopak mata)
~> Pewangi (tampal pada kasut atau topi keledar)




pantyliner...gunakan setiap hari bagi mendapatkan hasil yg memuaskan. 1 pek
berisi 20 keping berharga rm10 sahaja.

PANTYLINER haruslah direnjiskan dahulu dengan air untuk mendapatkan tindakbalas kandungan herbanya jika anda ingin menggunakannya untuk tujuan2 seperti di atas. (kalau nak pakai kat bahagian "bawah", tak payah la renjis air ya hehe..)

Anda disarankan untuk memakai PANTYLINER setiap hari bagi mendapatkan hasil yang cepat dan memuaskan. (Lelaki yang ada "angin pasang" juga boleh mengguna-kannya).

Jika tak percaya, CUBA LAH.! JANGAN MALU DAN SEGAN.! Thanx kat blog ni. (Kalau korang nak minta demo atau info, call je nombor enpon yang ada dalam blog tu...).

or u can call through to this number....019-3401539 (Zizan)


16 Tukang Tembak:

ArmaniWhite said...

gud info.. cam nak try je..
tp takleh nk imagine kalo laki pakai pad ni kat dahi..huakakakaka..


p/s:angin pasang tuh apa kak?

~Kak AZZ~ said...

Nami~> ekekeke..nk try ke...ok la sbb akak punya period dah kembali stabil...tak macam dulu kdg2 ada kdg takde....

alaa...pakai la masa kt umah....bau herba dia mmg best...amat menyegarkan..hehe...

akak sarankan Nami cuba dalam tempoh 4-6 bulan...kalau bawah tempoh 4 bulan mgkn lmbt nmpk hasilnya dan pakai pantyliner tu setiap hari...mula2 pakai akan rasa gatal2 sikit sbb ada tindakbalas kerana mgkn ada bakteria kt "tempat" tu...huhu...

cikELA said...

wah..
new info..
klu sukar tido leh plak tampal kat kelopak mata..
mcm kelakar je ad..
ekeke..

tp siyez..
x pnah dgr pun pad jenis ni..
bce kandungnnya pun mcm bgus je..
mcm2 pnyakit leh ubati..
harganye berpatutan x kak klu student cm sy ni nk gune..
ehehe..

cikELA said...

lupe nk tnye..
ad jual kat mane2 ke..
wah..
cm da berkenan lak..
ehehe~~

~Kak AZZ~ said...

cikELA~> xde jual kat mana2 ok...kena melalui dealer....try la contact no enpon kat blog isliza tu...tp jgn terkejut ehh....tuanpunya no enpon tu lelaki tau....lelaki skang dah tak segan nak jual benda2 camni...cuba try call dulu....mgkin dia tau dealer kt area ELA...

~Kak AZZ~ said...

cilELA~> lupa nk bgtau....harganya mmg berpatutan ok....kalau beli kasut dgn handbag dgn mekap mahal2 pun nak buat apa kalau kesihatan tak ok...kan....apalagi kesihatan kat "situ" yg nak kena jaga selalu...nuahahahaha....

chimera said...

errrrrrr.. no komen..heh

ArmaniWhite said...

mula2 pakai akan rasa gatal?
abeh la 1 keja nk menggaruk sokmo nanti..wakakkaa..
kalo kat umah xpe la..kalo kat luar tu yg bahaya...kakakaka

SwapNAVY said...

saya pakai pamper baby dry jer..wakakakakakaka gurau jer im soriiiiii tutup muka..

~Kak AZZ~ said...

Chime~> hehehe....walaupun no komen...kena gak amek tau kan....suruh la "orang belah sana" try.....oppssss.....hehe...

~Kak AZZ~ said...

Nami~> tengok tahap kebersihan la...kalau teruk sgt mungkin akan lama rasa gatal2 tu....tapi kalau tak cuba, mana kita tau "tempat" tu bersih atau tak...kannnn....

lg satu, kalau gatal2, kena la tukar pantyliner tu setiap 4 jam....or 2 jam....tgk tahap "kegatalan" tu jugak la...ekekeke...

~Kak AZZ~ said...

Dez~> skang masih pakai ke pampers tu....wakakakaka....


suggest la kat makwe suruh try pakai...untuk kebaikan jugak....mana la tau kot2 ada jodoh dgn makwe tu...ekekeke....

cikELA said...

ok gak..
thnx 4 de info..
lar..
boy ke org 2..
zaman da berubah ye skrg..
boy jual brg2 gurl..
ekeke..~~
nti sy try koling2..
klu nk try ler..
ehehe..~~

~Kak AZZ~ said...

cikELA~> akak cadangkan cuba la pakai....masa umur masih muda ni la kena jaga semua tu....nanti bila dah kawen dah xsempat dah nak cari semua benda2 yg berkaitan...hehe...

sue said...

salam kak....
saya dh cuba pad herba ni. Mmg sgt berkesan. Terima kasih atas info akak ni ya...

Skang ni kami yg gegurl satu fmly guna produk ni...haha...

~Kak AZZ~ said...

Sue~> sama2 dik....info utk dikongsi bersama2....teruskan pakai k....and tenkiu sbb bg pendapat kt sini...

*maaf la sbb tak pasan ada komen baru kt post ni...ekekeke...

Next Post Previous Post Home

Renungan bersama...

Firman Allah s.w.t yang bermaksud:

"Dan orang-orang yang beriman, lelaki mahupun wanita, sebahagian daripada mereka adalah penolong dari sebahagian yang lain. Mereka menyuruh amal ma'aruf (kebajikan), mencegah kemungkaran, menegakkan sembahyang, menunaikan zakat dan mereka taat kepada Allah berserta RasulNya, nescaya Allah melimpahkan rahmat kepada mereka. Sesungguhnya Allah Maha Kaya lagi Maha Bijaksana."- (At-Taubah: Ayat 71)

Cik Azz's bookshelf: read

Menantu Pilihan Bapak
Saat Hilang Cintamu
Bahagia Kasihmu
Bawah Pohon Sena
Kalaulah Aku Tahu
The Unsung Hero
Maaf Jika Aku Tak Sempurna
Lamaran Untuk Teman Hati
Tersuka Tanpa Sengaja
Kerana Satu Janji
Sorry, Aku Bukan Dia!
Encik Sayang Dan Miss Sweetheart
AKU BUKAN TOUCH & GO
Bahasa Hati Kita
Temu Duga Cinta
Akadku Yang Terakhir
Menantu vs Mentua
Kerana Aya Sofya
Di Sisimu Aku
Mungkinkah


Cik Azz's favorite books »