Ayatul Kursi..


ٱللَّهُ لَآ إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ ٱلۡحَىُّ ٱلۡقَيُّومُ‌ۚ لَا تَأۡخُذُهُ ۥ سِنَةٌ۬ وَلَا نَوۡمٌ۬‌ۚ لَّهُ ۥ مَا فِى ٱلسَّمَـٰوَٲتِ وَمَا فِى ٱلۡأَرۡضِ‌ۗ مَن ذَا ٱلَّذِى يَشۡفَعُ عِندَهُ ۥۤ إِلَّا بِإِذۡنِهِۦ‌ۚ يَعۡلَمُ مَا بَيۡنَ أَيۡدِيهِمۡ وَمَا خَلۡفَهُمۡ‌ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَىۡءٍ۬ مِّنۡ عِلۡمِهِۦۤ إِلَّا بِمَا شَآءَ‌ۚ وَسِعَ كُرۡسِيُّهُ ٱلسَّمَـوَٲتِ وَٱلۡأَرۡضَ‌ۖ وَلَا يَـُٔودُهُ ۥ حِفۡظُهُمَا‌ۚ وَهُوَ ٱلۡعَلِىُّ ٱلۡعَظِيمُ

Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. Yang Mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dialah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) - al-Baqarah: Ayat 255

Search This Blog

Loading...

Monday, December 20, 2010

DAPAT BE LAGI: Tenkiu sayang.. =))

Assalamualaikum....


Yiiihhaaaa...!!!
Aku dapat BE lagi dari Nuffnang...
Tenkiu berimashmellow wahai Nuffnang yang baik hati... **wink-wink..
Walaupun BE aku tak sehebat BE korang yang dapat berbelas-belas BE tu, tapi aku hepi jugak laa... Hepi sangat-sangat ni tau sampai terharu lalu menyebabkan hujan gerimis turun kat luar rumah sekarang ni... hehehe...



Tak tau nak tulis apa dah ni...
Terkedu kejap sebab aii tak sangka akan dapat BE dari Nuffnang ni lagi tau...
Sebab tu takde prepare apa-apa ucapanpun...**perasantan betul la... lol...
Baru je malam tadi aku tengok page Nuffnang ni, takdepun BE tu...
Tup-tup senja nan redup ni, ada la pulak...
Kiranya rezeki aku la tu.. kannn...
Tenkiu again Nuffnang... :)

Sikit je kan jumlah yang aku dapat...
Tu la, dah korang tak nak tolong klik...
Malas la tu... **tak baik tau buat aii macam ni... huhuhu...
Tak pun sebab aku ni tak cantik tertarik lagi de vouge macam model yang ittew, sebab tu takde siapa yang sudi nak klik... sobbbss...
Kalau korang rajin klik, dapat la banyak sikit earning tu...
Boleh la aku pergi makeover...
Konpem meletus lepas make over tu...
Apa yang meletus tu..??
Jerawat batu daaa...
Hahahaha...

Dengan rasa bangganya aku pamerkan BE dan ME yang aku dapat...
Jangan jelezzzzzz tauu.... ngehngehngeh...
::
::
V

Buffered Earnings

Buffered earnings are earnings for metered campaigns that are currently running on your blog. These will be added to your total earnings after the campaign ends
CAMPAIGN NAMEBLOGCTR
BONUS
CURRENT EARNINGCTR
CIMB Clicks Pay and Win SSLemak Cili Padi....Lagi Pedas Lagi Power bebb...+RM 0.27RM 1.073.4%
City Chain Titus Xmas LRLemak Cili Padi....Lagi Pedas Lagi Power bebb...+RM 0.08RM 0.316.25%

Metered Earnings

CAMPAIGN NAMEBLOGSTART DATECTR
BONUS
AMOUNTCTR
Celcom Bold 3 SSLemak Cili Padi....Lagi Pedas Lagi Power bebb...24 Nov 2010+0.271.081.89%
BVI Rapunzel LRLemak Cili Padi....Lagi Pedas Lagi Power bebb...15 Nov 2010+0.52.020.60%



Aku kata: Hulurkan tangan, ringankan jari. Sila la klik lagi dan lagi dan lagi... Nanti aku belanja puding jagung ajaib tu ehh... Belanja tengok gambar dan vc aje la... (^__^)

2 Tukang Tembak:

Yati said...

Hahaha...

Tahniah la dpt BE tu.. Ni datang nak kelik la ni... bukan klik... =))

~Kak AZZ~ said...

Yati> Klik laa huhu...

Next Post Previous Post Home

Renungan bersama...

Firman Allah s.w.t yang bermaksud:

"Dan orang-orang yang beriman, lelaki mahupun wanita, sebahagian daripada mereka adalah penolong dari sebahagian yang lain. Mereka menyuruh amal ma'aruf (kebajikan), mencegah kemungkaran, menegakkan sembahyang, menunaikan zakat dan mereka taat kepada Allah berserta RasulNya, nescaya Allah melimpahkan rahmat kepada mereka. Sesungguhnya Allah Maha Kaya lagi Maha Bijaksana."- (At-Taubah: Ayat 71)

Cik Azz's bookshelf: read

Menantu Pilihan Bapak
Saat Hilang Cintamu
Bahagia Kasihmu
Bawah Pohon Sena
Kalaulah Aku Tahu
The Unsung Hero
Maaf Jika Aku Tak Sempurna
Lamaran Untuk Teman Hati
Tersuka Tanpa Sengaja
Kerana Satu Janji
Sorry, Aku Bukan Dia!
Encik Sayang Dan Miss Sweetheart
AKU BUKAN TOUCH & GO
Bahasa Hati Kita
Temu Duga Cinta
Akadku Yang Terakhir
Menantu vs Mentua
Kerana Aya Sofya
Di Sisimu Aku
Mungkinkah


Cik Azz's favorite books »