Ayatul Kursi..


ٱللَّهُ لَآ إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ ٱلۡحَىُّ ٱلۡقَيُّومُ‌ۚ لَا تَأۡخُذُهُ ۥ سِنَةٌ۬ وَلَا نَوۡمٌ۬‌ۚ لَّهُ ۥ مَا فِى ٱلسَّمَـٰوَٲتِ وَمَا فِى ٱلۡأَرۡضِ‌ۗ مَن ذَا ٱلَّذِى يَشۡفَعُ عِندَهُ ۥۤ إِلَّا بِإِذۡنِهِۦ‌ۚ يَعۡلَمُ مَا بَيۡنَ أَيۡدِيهِمۡ وَمَا خَلۡفَهُمۡ‌ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَىۡءٍ۬ مِّنۡ عِلۡمِهِۦۤ إِلَّا بِمَا شَآءَ‌ۚ وَسِعَ كُرۡسِيُّهُ ٱلسَّمَـوَٲتِ وَٱلۡأَرۡضَ‌ۖ وَلَا يَـُٔودُهُ ۥ حِفۡظُهُمَا‌ۚ وَهُوَ ٱلۡعَلِىُّ ٱلۡعَظِيمُ

Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. Yang Mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dialah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) - al-Baqarah: Ayat 255

Search This Blog

Loading...

Monday, February 21, 2011

SEGHAIRAH MANAKAH BIBIR ANDA..??

Assalamualaikum...

Seghairah manakah bibir anda..??
Adakah seperti bibir si Angelina Jolie?
Aku suka tengok bibir dia ni...
Macam terjuih je kan... Tapi ramai orang kata seksi..
Adakah benda-benda yang terjuih ini termasuk dalam kategori seksi..??
Ontah la, den tak tau sobab den ni tak suko nak juih-juih ni... =D

Polls

Namun begitu, sanggupkan anda untuk menjadikan bibir seksi anda itu berkeadaan seperti gambar-gambar di bawah ini..? Jika sanggup, silalah buat makeover sekarang.. kehkehkeh... Aku tak sanggup wehhh... Aku sayang bibir aku walaupun bibir aku tak seksi... :P

candy lips
fancy-sponge

Aku kata: Bibir mana satu yang paling comel...??

10 Tukang Tembak:

sharina elisa said...

:p

sharina elisa said...

x ley blah :p

momoi mee said...

yg 1st kali(kaler merah tuh)paling seksi gitu

sicomot-comel said...

suke tgk yg bibir ketam tu !! =D

syahirooAhmad said...

erkkk..... kalau suk32 bleh kot. tapi cube bayangkan. pi sunway pyramid guna gini~ walaa. sure bnyak mata memandang~

~ Cik Azz ~ said...

Sharina Elisa>

Hahaha... cantik kan.. =)

~ Cik Azz ~ said...

Momoi Mee>

Ha'ah.. Pastu ada cekelat lagi kat hujung bibir tu... Sedap je nampak.. kehh3..

~ Cik Azz ~ said...

sicomot-comel>

Apsal lak suka ketam.??

Kuat menyepit ehhh.. haha...

~ Cik Azz ~ said...

syahirooAhmad>

Apa salahnya nak cuba. Glemer la sekejap... hikhikhik...

Cik Ina minat Do do Cheng said...

geli lah pakai lipstick selain dari brown, pink ngan red,. kalau pakai takut orang lari je.

Next Post Previous Post Home

Renungan bersama...

Firman Allah s.w.t yang bermaksud:

"Dan orang-orang yang beriman, lelaki mahupun wanita, sebahagian daripada mereka adalah penolong dari sebahagian yang lain. Mereka menyuruh amal ma'aruf (kebajikan), mencegah kemungkaran, menegakkan sembahyang, menunaikan zakat dan mereka taat kepada Allah berserta RasulNya, nescaya Allah melimpahkan rahmat kepada mereka. Sesungguhnya Allah Maha Kaya lagi Maha Bijaksana."- (At-Taubah: Ayat 71)

Cik Azz's bookshelf: read

Menantu Pilihan Bapak
Saat Hilang Cintamu
Bahagia Kasihmu
Bawah Pohon Sena
Kalaulah Aku Tahu
The Unsung Hero
Maaf Jika Aku Tak Sempurna
Lamaran Untuk Teman Hati
Tersuka Tanpa Sengaja
Kerana Satu Janji
Sorry, Aku Bukan Dia!
Encik Sayang Dan Miss Sweetheart
AKU BUKAN TOUCH & GO
Bahasa Hati Kita
Temu Duga Cinta
Akadku Yang Terakhir
Menantu vs Mentua
Kerana Aya Sofya
Di Sisimu Aku
Mungkinkah


Cik Azz's favorite books »