Ayatul Kursi..


ٱللَّهُ لَآ إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ ٱلۡحَىُّ ٱلۡقَيُّومُ‌ۚ لَا تَأۡخُذُهُ ۥ سِنَةٌ۬ وَلَا نَوۡمٌ۬‌ۚ لَّهُ ۥ مَا فِى ٱلسَّمَـٰوَٲتِ وَمَا فِى ٱلۡأَرۡضِ‌ۗ مَن ذَا ٱلَّذِى يَشۡفَعُ عِندَهُ ۥۤ إِلَّا بِإِذۡنِهِۦ‌ۚ يَعۡلَمُ مَا بَيۡنَ أَيۡدِيهِمۡ وَمَا خَلۡفَهُمۡ‌ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَىۡءٍ۬ مِّنۡ عِلۡمِهِۦۤ إِلَّا بِمَا شَآءَ‌ۚ وَسِعَ كُرۡسِيُّهُ ٱلسَّمَـوَٲتِ وَٱلۡأَرۡضَ‌ۖ وَلَا يَـُٔودُهُ ۥ حِفۡظُهُمَا‌ۚ وَهُوَ ٱلۡعَلِىُّ ٱلۡعَظِيمُ

Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. Yang Mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dialah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) - al-Baqarah: Ayat 255

Search This Blog

Loading...

Monday, October 8, 2012

Ini betul-betul kerja GILER....!!!

Assalamualaikum...

Ini betul-betul kerja GILER....!!!

Huwaaaa....!!!
Kalau selalu macam ni, akupun boleh jadi giler macam dia...
Nehi.. Nehi... Kabi nehi...

Das mu krewak betul la aliens aka anonymous ni...
Mentang-mentang la format komen kat bloglist aku tu allow komen dari semua...
Ikut suka dia je nak menembak...
Adeh...
Nasib baik semua komen tu masuk dalam spam...
Padan muka hang...
Hahahaha... 
Padan muka aku jugak...
Kehkehkeh...

Lagi satu, dah la aku ni jarang masuk jenguk emel...
Bila masuk pulak, tetiba dapat surat cinta yang berjela-jela panjangnya...
Sampai lima mukasurat setengah...
Kalau surat cinta suci takpe la jugak...
Ni surat cinta pelesu semata-mata...
Caiitt....

Page 1

Page 2

Page 3

Page 4

Page 5


Proses men-dilit spam...
Gggrrr....!!!



Okay, line clean and clear...
Pheww....!!!
=..="


Terus tukar format komen...
No more allowed anonymous...
Syuhh...!!!
Pergi main jauh-jauh...


p/s: Semaklau sungguh... adehh....

3 Tukang Tembak:

cHeRyNa PiReS said...

yup...sama macam sha yg stop aritu kak azz...rasa macam menyirap tgk blog tak berkemas..pada muka sha, siapa suruh tak kemas blog lagi...adoiii..

Tinta Lana said...

Salam.

Hehehe, siap nehi nehi kakakku ini,hahahaha.

Elokla akk buat camtu, no more anon. Diorang ni banyak promo ntah pa2.

Yg susahnya, emel kita penuh berlambak2 gara2 diorg.

~Lynda Lum~ said...

salam kak azz...

hehehe.. jgn marah2 eik kak.. :)

Next Post Previous Post Home

Renungan bersama...

Firman Allah s.w.t yang bermaksud:

"Dan orang-orang yang beriman, lelaki mahupun wanita, sebahagian daripada mereka adalah penolong dari sebahagian yang lain. Mereka menyuruh amal ma'aruf (kebajikan), mencegah kemungkaran, menegakkan sembahyang, menunaikan zakat dan mereka taat kepada Allah berserta RasulNya, nescaya Allah melimpahkan rahmat kepada mereka. Sesungguhnya Allah Maha Kaya lagi Maha Bijaksana."- (At-Taubah: Ayat 71)

Cik Azz's bookshelf: read

Menantu Pilihan Bapak
Saat Hilang Cintamu
Bahagia Kasihmu
Bawah Pohon Sena
Kalaulah Aku Tahu
The Unsung Hero
Maaf Jika Aku Tak Sempurna
Lamaran Untuk Teman Hati
Tersuka Tanpa Sengaja
Kerana Satu Janji
Sorry, Aku Bukan Dia!
Encik Sayang Dan Miss Sweetheart
AKU BUKAN TOUCH & GO
Bahasa Hati Kita
Temu Duga Cinta
Akadku Yang Terakhir
Menantu vs Mentua
Kerana Aya Sofya
Di Sisimu Aku
Mungkinkah


Cik Azz's favorite books »