Ayatul Kursi..


ٱللَّهُ لَآ إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ ٱلۡحَىُّ ٱلۡقَيُّومُ‌ۚ لَا تَأۡخُذُهُ ۥ سِنَةٌ۬ وَلَا نَوۡمٌ۬‌ۚ لَّهُ ۥ مَا فِى ٱلسَّمَـٰوَٲتِ وَمَا فِى ٱلۡأَرۡضِ‌ۗ مَن ذَا ٱلَّذِى يَشۡفَعُ عِندَهُ ۥۤ إِلَّا بِإِذۡنِهِۦ‌ۚ يَعۡلَمُ مَا بَيۡنَ أَيۡدِيهِمۡ وَمَا خَلۡفَهُمۡ‌ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَىۡءٍ۬ مِّنۡ عِلۡمِهِۦۤ إِلَّا بِمَا شَآءَ‌ۚ وَسِعَ كُرۡسِيُّهُ ٱلسَّمَـوَٲتِ وَٱلۡأَرۡضَ‌ۖ وَلَا يَـُٔودُهُ ۥ حِفۡظُهُمَا‌ۚ وَهُوَ ٱلۡعَلِىُّ ٱلۡعَظِيمُ

Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. Yang Mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dialah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) - al-Baqarah: Ayat 255

Search This Blog

Loading...

Sunday, May 18, 2014

PM saya jika berminat.. :)

Assalamualaikum...

PM saya jika berminat.. :)


Ini adalah contoh book cover yang dah siap saya buat.. Jika ada yang berminat nak beli, boleh la PM saya kat page fesbuk saya.. Nak jadikan as a small gift untuk besdei kawanpun boleh jugak.. Just bank in, bagi address dan phone number then saya proceed.. 









Untuk paparan lebih jelas, sila klik pada gambar.. Mana la tau kot nak tengok dengan lebih dekat lagi.. 











Stok yang ada setakat ni.. Sila PM saya cepat sebab stok kain ni memang terhad.. Terima kasih.. :)


Terima kasih sekali lagi di atas sokongan anda.. :)


p/s: Benda yang kita sayang, pastinya akan kita jaga dengan sebaik mungkin.. Saya sayang koleksi novel saya.. :)

4 Tukang Tembak:

Tinta Lana said...

Assalamualaikum.

Akak memang dah buat berniaga rupanya..alhamdulillah :)

Teruskan kak, dengan kebolehan menjahit akk, insyaAllah rezeki tu sentiasa ada..

urmm..saya pun sayang novel2 saya,hehe >_<

Tinta Lana said...

hahaha, saya tak marah, asalkan guna perkataan2 baik, saya senang hati.. :)

Cuma sya share pendapat saya skit boleh ke kak?

Saya rasa kurg berkesan kalau akak terus ltk link mcmtu. Kak Azz buat ayat2 skit, tulis nama/jenis produk ke. :)

Teacher Basariah said...

sweetnya..salam kenal dari saya.

http://teacherbasariah.blogspot.com/

APAN said...

semoga apa yg diusahakan ni mendapat sambutan :)

Next Post Previous Post Home

Renungan bersama...

Firman Allah s.w.t yang bermaksud:

"Dan orang-orang yang beriman, lelaki mahupun wanita, sebahagian daripada mereka adalah penolong dari sebahagian yang lain. Mereka menyuruh amal ma'aruf (kebajikan), mencegah kemungkaran, menegakkan sembahyang, menunaikan zakat dan mereka taat kepada Allah berserta RasulNya, nescaya Allah melimpahkan rahmat kepada mereka. Sesungguhnya Allah Maha Kaya lagi Maha Bijaksana."- (At-Taubah: Ayat 71)

Cik Azz's bookshelf: read

Menantu Pilihan Bapak
Saat Hilang Cintamu
Bahagia Kasihmu
Bawah Pohon Sena
Kalaulah Aku Tahu
The Unsung Hero
Maaf Jika Aku Tak Sempurna
Lamaran Untuk Teman Hati
Tersuka Tanpa Sengaja
Kerana Satu Janji
Sorry, Aku Bukan Dia!
Encik Sayang Dan Miss Sweetheart
AKU BUKAN TOUCH & GO
Bahasa Hati Kita
Temu Duga Cinta
Akadku Yang Terakhir
Menantu vs Mentua
Kerana Aya Sofya
Di Sisimu Aku
Mungkinkah


Cik Azz's favorite books »