Ayatul Kursi..


ٱللَّهُ لَآ إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ ٱلۡحَىُّ ٱلۡقَيُّومُ‌ۚ لَا تَأۡخُذُهُ ۥ سِنَةٌ۬ وَلَا نَوۡمٌ۬‌ۚ لَّهُ ۥ مَا فِى ٱلسَّمَـٰوَٲتِ وَمَا فِى ٱلۡأَرۡضِ‌ۗ مَن ذَا ٱلَّذِى يَشۡفَعُ عِندَهُ ۥۤ إِلَّا بِإِذۡنِهِۦ‌ۚ يَعۡلَمُ مَا بَيۡنَ أَيۡدِيهِمۡ وَمَا خَلۡفَهُمۡ‌ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَىۡءٍ۬ مِّنۡ عِلۡمِهِۦۤ إِلَّا بِمَا شَآءَ‌ۚ وَسِعَ كُرۡسِيُّهُ ٱلسَّمَـوَٲتِ وَٱلۡأَرۡضَ‌ۖ وَلَا يَـُٔودُهُ ۥ حِفۡظُهُمَا‌ۚ وَهُوَ ٱلۡعَلِىُّ ٱلۡعَظِيمُ

Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. Yang Mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dialah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) - al-Baqarah: Ayat 255

Search This Blog

Loading...

Monday, November 22, 2010

BE...??

Assalamualaikum...


Wehhh....
Aku dapat BE la...
Kehkehkeh...
BE tu adalah Buffered Earnings...
Dari Nuffnang la ni... kann...
Thank you Nuffnang...
Lebiu laa... =D

Sebenarnya aku bukan tau sangat pasal BE ni...
Eksen je lebih, macam tau je... kehkehkeh...
Baru hari ni aku perasan ada keluar kat page Nuffnang aku tu...
Mungkin dulu dah pernah keluar... Agaknya la kot... =)

Aku nak tanya sikit ni...
Harap ada yang sudi jawab yaa... :-)
Iklan-iklan dari BE ni nak kena klik jugak ke...?
Ke memang otomatik dapat earnings..?

Takde yang nak jawab ehh..?
Okay la, aku jawab sendiri aje la ya... =)))

Jawapan aku...
Ikut la haaiihh...
Kalau dapat tu, kira rezeki la tu kan...
Walaupun tanpa klik... =D
Kalau tak dapat tu maknanya takde rezeki la...
Walaupun ada yang sudi mengklik... =))
Semuanya adalah atas nama rezeki masing-masing....


Buffered Earnings
Buffered earnings are earnings for metered campaigns that are currently running on your blog. These will be added to your total earnings after the campaign ends
CAMPAIGN NAMEBLOGCTR
BONUS
CURRENT EARNINGCTR
CIMB Clicks Pay and Win SSLemak Cili Padi....Lagi Pedas Lagi Power bebb...+RM 0.15RM 0.612.02%
BVI Rapunzel LRLemak Cili Padi....Lagi Pedas Lagi Power bebb...+RM 0.26RM 1.051.18%



Aku kata: Harap-harap makin bertambah la earnings aku ni. Sedih je bile tengok earnings aku tak naik-naik. Kalau naikpun ciput je... Tak macam orang lain, sekali dapat cek sampai beratus-ratus. Aku nak dapat 50henggetpun berpeluh ketiak... huhuhu...

4 Tukang Tembak:

~LP Lum~ said...

salam kak azz~

hehehe... den pun sma gak.. hnya ada belas2 aje dlm akaun nuffnang tu... :))

amie said...

taya klik..
tu sume yg org banyak klik or yg dorang target tok blog kite..
saye agak la kot..
nnt lamelame bergerak la tuh duet kak azz..
sabosabo..
kekekeke

:)

~Kak AZZ~ said...

LP Lum~> Wassalam Linda.. Tu la kan... kita ni tak fofuler... Nampak gayanya pasni kena la letak citer 18sx baru la trafik naik mendadak... =))

~Kak AZZ~ said...

Bubu~> Ko tolong la klik.. Ko kan rajin online... hikk...

Next Post Previous Post Home

Renungan bersama...

Firman Allah s.w.t yang bermaksud:

"Dan orang-orang yang beriman, lelaki mahupun wanita, sebahagian daripada mereka adalah penolong dari sebahagian yang lain. Mereka menyuruh amal ma'aruf (kebajikan), mencegah kemungkaran, menegakkan sembahyang, menunaikan zakat dan mereka taat kepada Allah berserta RasulNya, nescaya Allah melimpahkan rahmat kepada mereka. Sesungguhnya Allah Maha Kaya lagi Maha Bijaksana."- (At-Taubah: Ayat 71)

Cik Azz's bookshelf: read

Menantu Pilihan Bapak
Saat Hilang Cintamu
Bahagia Kasihmu
Bawah Pohon Sena
Kalaulah Aku Tahu
The Unsung Hero
Maaf Jika Aku Tak Sempurna
Lamaran Untuk Teman Hati
Tersuka Tanpa Sengaja
Kerana Satu Janji
Sorry, Aku Bukan Dia!
Encik Sayang Dan Miss Sweetheart
AKU BUKAN TOUCH & GO
Bahasa Hati Kita
Temu Duga Cinta
Akadku Yang Terakhir
Menantu vs Mentua
Kerana Aya Sofya
Di Sisimu Aku
Mungkinkah


Cik Azz's favorite books »