Ayatul Kursi..


ٱللَّهُ لَآ إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ ٱلۡحَىُّ ٱلۡقَيُّومُ‌ۚ لَا تَأۡخُذُهُ ۥ سِنَةٌ۬ وَلَا نَوۡمٌ۬‌ۚ لَّهُ ۥ مَا فِى ٱلسَّمَـٰوَٲتِ وَمَا فِى ٱلۡأَرۡضِ‌ۗ مَن ذَا ٱلَّذِى يَشۡفَعُ عِندَهُ ۥۤ إِلَّا بِإِذۡنِهِۦ‌ۚ يَعۡلَمُ مَا بَيۡنَ أَيۡدِيهِمۡ وَمَا خَلۡفَهُمۡ‌ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَىۡءٍ۬ مِّنۡ عِلۡمِهِۦۤ إِلَّا بِمَا شَآءَ‌ۚ وَسِعَ كُرۡسِيُّهُ ٱلسَّمَـوَٲتِ وَٱلۡأَرۡضَ‌ۖ وَلَا يَـُٔودُهُ ۥ حِفۡظُهُمَا‌ۚ وَهُوَ ٱلۡعَلِىُّ ٱلۡعَظِيمُ

Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. Yang Mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dialah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) - al-Baqarah: Ayat 255

Search This Blog

Loading...

Sunday, August 7, 2011

Iklan sat naaa.... :D

Assalamualaikum...

Iklan sat naaa.... :D

Dah ada baju raya..?

Dah ada jubah raya..?

Dah ada tudung raya..?

Belum ada..??

Okay takpe.. Jangan sedih-sedih ya.. Kat bawah ni ada jubah raya yang sangat cantik untuk digayakan masa raya nanti bahkan boleh juga dipakai untuk majlis keraian yang lain. Bila lagi nak melaram macam artis, kan... :-)

RM 220 - freesize

RM 160 - size L

RM 185 - size L (biru)

RM 160 - size M (pink)

RM 180 - size XL 

Kalau nak order, boleh la order sekarang sebab ni kira ready stok ni dan stok adalah terhad. Nanti kalau lambat order, tak sempat pulak nak pakai masa raya nanti. Korang boleh je order dan tanya kat tuan punya blog ni... Aku ni cuma tukang promot je.. :)

Pat pat siku lipat... 
Siapa cepat, dia yang dapat.. 

p/s: Harga ni dah kira berbaloi dah ni sebab kualiti kain dia memang terbaik la.. Kalau kat tempat lain, lagi la mahal harga dia.. Cayo la cakap den.. :-)

10 Tukang Tembak:

Syafiq Mokhtar said...

pat pat siku lipat..
lelaki mmg xdapat..

sume pakaian wanita je.. :P

Acik Erna said...

assalam azz..memang cantik2 jubah he..tapi akak tak leh pakai jubah..tak ponah pakai pun..ado cubo..tapi raso macam tong begorak pulak..he he

miss ct said...

Assalamualaikum kak azz..
wow..jubah tu.. wat time raya ok gak ni..

cHeRyNa PiReS said...

bagus kak azz tolong promote2...nice..nice...windu la kat Kak Azz...lama dah tak visit blog nieh. Kak Azz banyak tempahan raya?

Cik Ina Do do Cheng said...

cik azz kalau badan cik ina ni tinggi lampai cam nasha aziz mahu je nak berjubah.tak tahulah bila masa nya badan ni nak kembali ke bentuk asal.

~ Cik Azz ~ said...

Syafiq Mokhtar>

Laa.. Boleh pe.. Belikan la utk mak or makwe... Gerenti makin cun dorang tu raya nanti... ;)

~ Cik Azz ~ said...

Kak Erna>

Waalaikumussalam kak..

Haha... Akak ni mcm saya jugak la.. Teringin nak pakai, bilo pakai dah mcm khemah bogorak lak... hehe...

~ Cik Azz ~ said...

Miss CT>

Waalaikumussalam CT..

Apa lagi, cepat2 la order.. Konpem makin ayu bila CT berjubah... :-)

~ Cik Azz ~ said...

Cheryna Pires>

Kan, mmg dh lama Sha tak masuk sini... Takpe, akak tau Sha bizi.. :)

Akak ni promot mana yg patut je Sha.. Untung sabut, timbul.. Untung batu, tonggolam... huhu..

Tempahan tu sikit je.. Itupun tak terlarat nak buat... adehh...

~ Cik Azz ~ said...

Cik Ina>

Ehh, kalau badan kecik molek mcm Yuyi pon cantik pe pakai jubah2 camni.. Anak2 buah saya raya tahun ni dorang pakai jubah.. Badan dorang takde la tinggipun.. Lebih kurang badan Yuyi je kot...

Kalau Cik Ina tak boleh pakai, apa kata belikan kat Yuyi... hikk...

Next Post Previous Post Home

Renungan bersama...

Firman Allah s.w.t yang bermaksud:

"Dan orang-orang yang beriman, lelaki mahupun wanita, sebahagian daripada mereka adalah penolong dari sebahagian yang lain. Mereka menyuruh amal ma'aruf (kebajikan), mencegah kemungkaran, menegakkan sembahyang, menunaikan zakat dan mereka taat kepada Allah berserta RasulNya, nescaya Allah melimpahkan rahmat kepada mereka. Sesungguhnya Allah Maha Kaya lagi Maha Bijaksana."- (At-Taubah: Ayat 71)

Cik Azz's bookshelf: read

Menantu Pilihan Bapak
Saat Hilang Cintamu
Bahagia Kasihmu
Bawah Pohon Sena
Kalaulah Aku Tahu
The Unsung Hero
Maaf Jika Aku Tak Sempurna
Lamaran Untuk Teman Hati
Tersuka Tanpa Sengaja
Kerana Satu Janji
Sorry, Aku Bukan Dia!
Encik Sayang Dan Miss Sweetheart
AKU BUKAN TOUCH & GO
Bahasa Hati Kita
Temu Duga Cinta
Akadku Yang Terakhir
Menantu vs Mentua
Kerana Aya Sofya
Di Sisimu Aku
Mungkinkah


Cik Azz's favorite books »