Ayatul Kursi..


ٱللَّهُ لَآ إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ ٱلۡحَىُّ ٱلۡقَيُّومُ‌ۚ لَا تَأۡخُذُهُ ۥ سِنَةٌ۬ وَلَا نَوۡمٌ۬‌ۚ لَّهُ ۥ مَا فِى ٱلسَّمَـٰوَٲتِ وَمَا فِى ٱلۡأَرۡضِ‌ۗ مَن ذَا ٱلَّذِى يَشۡفَعُ عِندَهُ ۥۤ إِلَّا بِإِذۡنِهِۦ‌ۚ يَعۡلَمُ مَا بَيۡنَ أَيۡدِيهِمۡ وَمَا خَلۡفَهُمۡ‌ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَىۡءٍ۬ مِّنۡ عِلۡمِهِۦۤ إِلَّا بِمَا شَآءَ‌ۚ وَسِعَ كُرۡسِيُّهُ ٱلسَّمَـوَٲتِ وَٱلۡأَرۡضَ‌ۖ وَلَا يَـُٔودُهُ ۥ حِفۡظُهُمَا‌ۚ وَهُوَ ٱلۡعَلِىُّ ٱلۡعَظِيمُ

Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. Yang Mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dialah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) - al-Baqarah: Ayat 255

Search This Blog

Loading...

Friday, August 30, 2013

Sale kat MPH Online..

Assalamualaikum...

Sale kat MPH Online..


MPH Online buat sale lagi.. Ada sale 20% dan 30% untuk buku yang terpilih.. Jadi, siapa yang nak menyopping samada buku ilmiah ataupun novel, silalah berbuat demikian.. Ini untuk orang yang tinggal jauh kat pendalaman, yang takde kedai buku Popular ataupun MPH macam aku ni haa.. Kedai buku biasa yang aku selalu pergi tu takde diskaun banyak camni.. Paling tidakpun dapat diskaun sehengget je untuk sebuah novel.. huhuhu...


Dengan pembelian RM50 ke atas, tiada dikenakan caj penghantaran..


Tulisan merah tu harga selepas diskaun.. Merah biji mata menengoknya.. haha...


Novel My Precious Iris atau MYPI ni ada sale 30%... Banyak tu...!!! Dari harga asal RM35, dah tinggal RM24.50 je.. Mujurlah aku dah beli buku ni.. Kalau tak, harus aku beli yang sale ni.. Best citer ni.. Tapi kenalah baca novel sebelumnya iaitu I Love U, Stupid, pun ada diskaun jugak iaitu 20%.. Begitu juga dengan novel Awak Suka Saya Tak, diskaun 20% jugak..




p/s: Sale ni tak lama. Sampai 1 September ni je. Sempat lagi kalau nak register. Jadi, siapa cepat, dia la yang dapat.. hehh.. 

2 Tukang Tembak:

d0tbl0gsp0td0tk0m said...

time sale nih ....blh guna student kad ?....lagi berlipatganda diskaun nye...

huhuhu

Shark Kay said...

aisey..
lmbat plak shark tau..
dh nk xpired dh.

Next Post Previous Post Home

Renungan bersama...

Firman Allah s.w.t yang bermaksud:

"Dan orang-orang yang beriman, lelaki mahupun wanita, sebahagian daripada mereka adalah penolong dari sebahagian yang lain. Mereka menyuruh amal ma'aruf (kebajikan), mencegah kemungkaran, menegakkan sembahyang, menunaikan zakat dan mereka taat kepada Allah berserta RasulNya, nescaya Allah melimpahkan rahmat kepada mereka. Sesungguhnya Allah Maha Kaya lagi Maha Bijaksana."- (At-Taubah: Ayat 71)

Cik Azz's bookshelf: read

Menantu Pilihan Bapak
Saat Hilang Cintamu
Bahagia Kasihmu
Bawah Pohon Sena
Kalaulah Aku Tahu
The Unsung Hero
Maaf Jika Aku Tak Sempurna
Lamaran Untuk Teman Hati
Tersuka Tanpa Sengaja
Kerana Satu Janji
Sorry, Aku Bukan Dia!
Encik Sayang Dan Miss Sweetheart
AKU BUKAN TOUCH & GO
Bahasa Hati Kita
Temu Duga Cinta
Akadku Yang Terakhir
Menantu vs Mentua
Kerana Aya Sofya
Di Sisimu Aku
Mungkinkah


Cik Azz's favorite books »